Fitas en el Abra Salkantay a 4.600 m ( Andes-Perú )

lunes, 24 de agosto de 2009

Receptes de cuina "Conglomerat del Montcau"









Ingredients per 2 persones:

-6 llesques de pa de motlle sense crosta
-3 cullarades de maionesa
-1 cullerada de ketxup
-5 pebrots del piquillo
-2 llaunetes de tonyina
-12 olives
-2 ous durs
-fulles d’enciam
-cogombre

Preparació:

Fem una massa amb els pebrots, 1 ou dur, la tonyina escorreguda, 1 cullerada de maionesa, ketchup i les olives.
Folrem un motlle amb paper film i fem sostres alternant una capa de pa untat amb maionesa i la meitat de la massa, fem un altre sostre i el tapem amb un últim sostre de pa. per acabar presionem suament i ho cobrim amb paper film. ho deixem a la nevera. preparem les fulles d’enciam tallades petites.
Desmotllem amb cura, l’untem lleugerament amb maionesa i el decorem amb les fulles d’enciam, el cogombre tallat, a quadrets ben petits, i l’ou dur ratllat.
Bon Profit

No hay comentarios:

Publicar un comentario